Kees van Loon

Kees van Loon

Luc Dickens

logo butchersGeen gastronomisch diner zonder wijn, geen benefiet zonder top sommelier. Luc Dickens is een gastheer in hart en nieren en bemant in het dagelijks leven de zaal van restaurant The Butcher's Son In brede culinaire kringen heeft Luc het nodige aanzien door zijn kennis van wijnen en geestrijke dranken. Voor Antwerp Diner ging hij samen met onze dranken partners op zoek naar de beste wijn-spijs combinaties en stelt hij u uitsluitend top referenties voor. Zoals in zijn restaurant, dat onlangs bekroond werd met een Michelinster, zorgt Luc dat u zeker niet zal omkomen van de dorst.

Website: www.thebutchersson.be

Lees meer...

Marcus Verret

logo SaillartMarcus Verret is overkoepelende chef van Antwerp Diner. Marcus heeft in het voortraject naar dit diner zijn handen vol gehad om alles chefs van de beste materialen en ingrediënten te voorzien. De dirigent van de Antwerp Diner keuken is geen nieuwkomer in de wereld van luxe catering. Als chef van Saillart Catering is hij al jaren actief in de sector en kookte hij op de meest uiteenlopende locaties. Omdat Antwerp Diner echter al lang een plekje in zijn hart heeft, is het vanavond geen business as usual. Website: www.saillart.be

Lees meer...

Raoul Andriessen

pivaRaoul Andriessen PIVA Een nieuw gezicht in de Antwerp Diner keuken is die van Raoul Andriessen. De praktijkleraar patisserie aan PIVA is echter geen groentje en kan beroep doen op een schat aan ervaring. Zijn rijkgevulde cv brengt ons langs gekende huizen als patisserie De Baere, Huize Van Wely, patisserie Mahieu waar hij jaren in de top van de sector werkte. Ook in het buiteland leerde men Raoul kennen. Hij zocht en vond het avontuur in het land van de rijzende zon waar hij een jaar op cruiseschepen werkte. Ondertussen is Raoul reeds zeven jaar aan PIVA verbonden en leert hij aankomende patissiers de fijne kneepjes van de mooie, zoete stiel.

Lees meer...

Dorota Makarewicz

logo jmDorota Makarewicz kreeg de passie voor koken reeds met de paplepel mee door haar ouders. Als kind stond ze mee aan het fornuis en kreeg ze de kans om te experimenteren. Ze is afkomstig uit Polen, eind jaren tachtig verhuisde ze naar België en vrij snel startte ze haar eigen zaak in Bornem. In 2005 ging ze van start bij J&M catering als Chef in kasteel Walburg in Sint Niklaas waar ze op korte tijd doorgroeide tot Creatieve chef in de toenmalige hoofdzetel te Aartselaar. Hier werd ze verantwoordelijk voor de creatie van originele hapjes en gerechten. Tot op vandaag verrast ze nog steeds dagelijks de klanten van J&M Catering met haar creatief talent en gevoel voor smaak en presentatie. Als kers op de taart won Dorota in 2016, samen met haar collega David Jacobs, de prestigieuze gouden Catering award.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed