Luc Godon

pivaLuc Godon is één van de drie dynamische en begeleidende praktijkleerkrachten van het 7de specialisatiejaar banketaannemer- traiteur van het PIVA. Met hun klas zorgen ze voor de ondersteuning van het chefs-team van Antwerp Diner.

Als oud leerling van deze hotelschool met zowel een keuken als patisserie opleiding, werkte hij o.a in rest “ De Potaerde” te Rumst, “Hostelerie Groeninghe” te Aartselaar, restaurant “Apicius” te Gent bij wijlen Willy Slawinski, restaurant “Sir Anthony Van Dyck” te Antwerpen bij Mark Paesbrugghe, restaurant “André D’haese” te Brussel en golfclub tafel 10 te Edegem om als chef 13 jaar de keuken van restaurant “La salade folle” te Rumst te leiden.

Na de nodige bijscholingen, workshops en stages bij o.a “Lenôtre” Parijs, heeft hij de stap naar het onderwijs gezet, waar hij nu 8 jaar actief is.

De leerkrachten van het 7de jaar werken het hele jaar met hun klas rond het aanbrengen van de nodige technieken, disciplines en organisatorische vaardigheden. Het allerbelangrijkste is hen de passie doorgeven, de liefde voor het vak én dat koken meer is dan optelsom van grondstoffen!

Website: http://www.piva.be

Facebook: https://www.facebook.com/PIVAAntwerpen