Marc Greveling

pivaMark Greveling is één van de drie dynamische en begeleidende praktijkleerkrachten van het 7de specialisatiejaar banketaannemer- traiteur van het PIVA. Met hun klas zorgen ze voor de ondersteuning van het chefs-team van Antwerp Diner.

Mark Greveling doorliep zijn opleiding in Lts Wageningen (Nederland), Kmbo in Arnhem (Nederland), het Svh in Arnhem (Nederland) en het Svh Leermeester. Hij liep stages bij verschillende restaurants in Nederland en ging dan aan de slag bij Hotel Hoch Elten (Duitsland), Hotel Kurhaus in Scheveningen en Hotel landhuis de Bloemenbeek ( De Lutte) als chef de party.

Daarna trok hij naar België: De Groeninghe ( Aartselaar), Tolhuisveer ( Schelle), Fort van Breendonk (Willebroek), De Smoutstoop (Boom) en tenslotte Sauna termen Mirage (Schelle), waar hij telkens als chef werkte. In 2008 heeft hij de stap naar het onderwijs gemaakt. Sindsdien geeft hij in hotelschool Piva zijn talenten met veel passie en discipline door aan de nieuwe generatie. Ondertussen is Mark 1 jaar actief als “kok aan huis Greef” voor home-cooking, demo’s en workshops.

Website: http://www.piva.be

Facebook: https://www.facebook.com/PIVAAntwerpen